torsdag den 26. juni 2014

I dag er en dejlig dag...

Jah, sådan så der ud udenfor for en halv time siden. Glædelig sommer, folkens!

Vi har i dag lukket os inde. Det lyner og tordner, hvalpen ryster, gammelkatten skuler og kaffen er varm. Heldigvis har vi en masse mad tilbage fra i går - indlæg følger - som vi kan indtage i dag. Umiddelbart behøver vi ikke at skulle udenfor. Thank god!

Jeg er virkelig ikke fan af den der buldren, og slet ikke når det er lige over os, som det har været i dag. Hverken hvalpen eller katten er glade ved vejret, og det er svært at lade være med at pylre om dem - men med hvalpen, så skal han jo lære, at det ikke er farligt! Sagde damen, som har lyst til at kaste sig over i et hjørne, rokke frem og tilbage, mens hun holder sig for ørerne og skriger "I CANNOT HEAR YOU!".

Hvor er jeg glad for, at dette forbandede uvejr er kommet i dag og holdt sig langt væk i går, for det er nu bare ikke det samme at grille i tordenvejr.

Det værste er drevet over nu, gammelkatten er faldet i søvn og hvalpen ligger ved mine fødder og ryster ikke mere. Og så kom der et bulder, og han er gået i gang igen. Stakkels dyr.

Glædelig 26. juni!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar