lørdag den 7. juni 2014

En sørgelig hvalp og rester

Aftensmaden - eller frokosten - står i dag på rester. Manden har jeg sendt ned at lege med en af hans best buddies, som havde fødselsdag forleden.
Så det er bare mig, gammelkatten (når han lyster) og hvalpen herhjemme. En sørgelig hvalp, som lige nu står i døren og kigger efter sin far.Det er vidst meget godt han ikke ved, at far ikke kommer hjem før kl. sent! Det har vi dog gjort op med at gå en tur om mosen.Jeg elsker at gå den tur - bettehunden skal bare lige trænes noget mere til at gå tur. Han er virkelig et møffeøre med krudt i røven! Det kan SLET IKKE gå hurtigt nok at komme fremad. Men dejlig er han nu også. Sød og kærlig og puttevenlig. Vores dejlige hvalp.


Og nu til aftensmaden. Som sagt er kæreste ude og lege GrillBill med et par af drengene, så jeg er overladt til mig selv - om ikke andet hvad maden angår. Rester fra i går!
Bøfferne er fra gårsdagens Kyllingeburgere, bønner og bacon er bare stegt på panden (bacon først til det er sprødt, derefter frosne bønner på), og i dag er det i almindelige burgerboller. Salaten er rucola, tomat og løg, og bunden er smurt med sennep.


FYI - det smager lige så fantastisk, som rest!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar