onsdag den 14. maj 2014

Om den latterlige kvindelighed og andet

På sådan en onsdag, hvor formiddagen er blevet til eftermiddag, sidder jeg her foran min computer og gør mig nogle overvejelser.
  1. Hvorfor skal det være så nedern at være menstruerende kvinde?
  2. Hvorfor kan hvalpen ikke bare gå sin egen tur?
  3. Hvad skal jeg lave til aften?
Første punkt er en besværlig en at svare på. For HVORFOR skal det være så besværligt? Jeg hader den tid på måneden hvor jeg ikke føler mig så skide lækker og kvindelig - til trods for det netop er kvindeligt at menstruere. De første dage af perioden er latterlig. Det gør ondt, jeg ligner en der har slugt en badebold og min appetit er i højeste gear. Hvorfor? Ja ja, jeg ved godt, at det er sådan når man er en kvinde i den fødedygtige alder - ægløsning og fertilitet og alt det der. Men sexet er det sq ikke. Det er en lorteleg, som er en uge om at tage sin ende. Derudover, så betyder menstruationen, at man ikke er gravid. Dårlig leg!
Det var ikke så mange tanker jeg har gjort mig om det. Men det er altså dumt.

Og hvorfor kan hvalpen ikke bare gå sin egen tur? Forklaringen er jo enkel; det er en hund. En hund skal ikke gå sin egen tur. Bum. MEN når man har en badebold i maven, så er det ikke det mest interessante at skulle ud på en gåtur med en hvalp, så er sååå laaaangsooooom fordi den skal følge med i/snuse til alt. Selv en kort tur kan blive frygtelig lang! Ja, jeg elsker ham og JA, jeg går tur med ham. Han bliver ikke forsømt bare fordi jeg har nedern på over min kvindelighed.

Hvad skal jeg lave til aften? Jeg er kommet frem til, at det skal være noget med kylling - for det har vi i fryseren. Så er spørgsmålet bare hvad?
Ostefyldte kyllingebryster?
Kylling i karry?
Kyllingelommer med bacon?
Ostefyldte kyllingebryster. Med bacon omkring. Jep, det er det det bliver til. Opskriften skal nok komme senere - og måske endda med billeder af hvordan jeg pakket kyllingen ind?

Indtil da vil jeg være ynkelig og sidde her. Foran min computer, med en badebold på maven og en snorkende hvalp ved mine fødder. Måske dagen i dag bare skal gå med ingenting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar