onsdag den 23. juli 2014

Kusine, kyllingeruller, nemme flødekartofler og lidt grønt

Der er simpelthen blevet hygget igennem i dag. Vi har sovet længe, skippet morgenmaden og hoppet direkte til frokosten (rester af frikadeller fra i går, nu på rugbrød). Vi har snakket og hygget, kusinen har været i gang med armbånd af elastikker (?), og da det var kedeligt satte jeg hende i gang med at hækle en ugle. Hun er venstrehåndet og det er ikke meget hun har hæklet før. Og da jeg er højrehåndet var det en udfordring at skulle lære hende det. Men faktisk har hun lettere ved at "højrehåndshækle" end ved at gøre det omvendt af mig! Det har gjort det lidt nemmere at få hende i gang :)
Hvalpen har været meget plaget af varmen i dag, han har ikke lavet meget andet end at drikke vand og putte i skyggen under mit skrivebord 


I morgen skal kusinen hjem, så her til aften er der blevet hygget med god mad, sodavand og frys-selv is til "dessert".
Aftensmaden bestod i dag af Kyllingeruller, Nemme flødekartofler, noget grønt på en pande og kogte majskolber.
Opskriften på de nemme flødekartofler kan findes HER.

Kyllingeruller

2 stk

2 kyllingebrystfiletter
10 skiver bacon
½ fintstrimlet snackpeber
Ca. 10 skiver squash i tynde skiver, 10 cm lange (skåret med kartoffelskræller)
Ost
2 spsk hakket citronmelisse

Grøntsagerne og citronmelissen klargøres. Kyllingebrysterne skæres butterlymanér, og fyldes i lag med squash, ost, citronmelisse og snackpeber. derefter rulles de stramt sammen og vikles i bacon.
Steg kyllingerullerne ved middelhøj varme på "samlingssiden" til bacon tager farve, vend og steg et par minutter på den anden side.
Når kyllingerullerne er stegt lægges de i et ildfast fad og smides i ovnen, ca. 190º i 35 minutter. Når rullerne er færdige tages fadet ud og rullerne skal hvile i ca. 10 minutter.Servér med lidt lækkert tilbehør.
Velbekomme!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar